70×100 cm, olaj, vászon

A barátságot a legnehezebb megmagyarázni a világon. Ezt nem tanulod az iskolában .
Nagyon fiatal koromban azt gondoltam, hogy a barátok azok az emberek, akikkel lehet nevetni, pletykálni és beszélgetni. Most már tudom, hogy a barátok nem ők, hanem azok az emberek, akik megérintik a szívedet. Ők azok az emberek, akikkel megoszthatod a titkait, sírhatsz velük vagy csak szórakozhatsz. Pontosan elfogadják, amilyen vagy, hisznek benned, kihívások elé állítanak, inspirálnak és bátorítanak. Meg fognak győzni arről, hogy bátrabb vagy, mint hinnéd, erősebb, mint amilyennek látszol, és okosabb, mint gondolnád.
Mint Mark Twain mondta: Tartsa távol magát azoktól, akik megpróbálják kicsinyíteni ambícióidat. A kis emberek mindig ezt teszik, de az igazán nagyszerűek elhitetik veled, hogy te is nagyszerűvé válhatsz. "
 A barátságban érdekes, hogy mennyire különbözünk, a stílusunk, hogyan látunk sok mindent, de a különbségek ellenére a dolgok mégis csodálatosan működnek, és sokat tanulhatunk egymástól.
... de mindenki nem a barátod. Csak azért, mert körülötted lógnak és nevetnek veled, nem azt jelenti, hogy ők a barátaid. Az emberek jól meg tudják játszani magukat. Előbb vagy utóbb a valós helyzetek, problémák a hamis barátokat leleplezik. Ők olyanok, mint az árnyékok. A napsütésben követnek, de a sötétben elhagynak.
Légy bölcs és óvatos!
Becsüld meg az igaziakat!