Június 3-án késő délután volt a Los Angelesi (USA) Teravarna Galéria és a Budapesti Golden Duck Galéria, 1st Budapest International Art Show – artBIAS –megnyitója.

 Az erős nemzetközi mezőnyben több mint 1000 beadott pályaműből (5 kontinens 31 országából) válogatták ki a nyertes 77 művet.

Nagy öröm és megtiszteltetés a „nyertes” kiállítók közé tartozni, különösen azt tudva, hogy a nyertesek kiválasztása „vak-zsűrizéssel” történt (a zsűri nem látta a művészek neveit).

Mint a kiállítás megnyitóján kiderült, 12 díj is átadásra került különböző kategóriákban, ezeket a két galéria külön pontozta majd az összeadott pontok alapján állt össze a „mezőny”.

Nagy meglepetésemre „Élő reménység” festményemmel megkaptam a Teravarna és Golden Duck Galéria közös „Speciális Zsűri Díját”. (Elmondták, hogy nagyon kevés ponttal maradtam le az első helyről a „Best in Show”-ról, de nekem ez a „ Második hely” is nagy meglepetés volt mert nagyon sok csodálatos, tehetséges művész volt a kiállítók között.

Az eseményem személyesen ott volt a Teravarna Galéria (USA) elnöke és családja, valamint nagyon sok kiállító a világ különböző pontjaitól: USA, UK, Európa különböző országai…

A kiállítás színvonalas volt, a szervezők minden apró részletre figyeltek.

Hálás vagyok mindenért!