Július 26 és 30 között zajlott le a 6-ik Londoni Művészeti Biennalé, ahová beválogatták „Barátságok” című festményem.

A híres King’s Roadon található Chelsea Old Town Hall, mely egy lenyűgöző, II. fokozatú műemléki helyszín, emlékezetes és elbűvölő hátteret kínált a rangos eseményhez.

A nyitó estén (amely még nem volt nyitott a közönség felé) zsúfolva voltak a Biennalé termei, olyan nagy volt az érdeklődés.

 Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a kiállítók közt lehettem.

„A Londoni Művészeti Biennálé egy múzeumi szintű díjkiállítás, amelyet a Művészeti Kritikusok Nemzetközi Szövetsége, a Chianciano Művészeti Múzeum és a Gagliardi Galéria rendez.

A Biennáléra mintegy 80 különböző nemzet alkotásait gyűjtötték össze, bemutatva azt a 400 a művészt, akik a világ legjelentősebb múzeumaiban szerepeltek, valamint a tehetségük alapján kiválasztott feltörekvő művészeket. A kiállítás számos művészeti irányzatot és stílust ölel fel, amelyeket az ikonikus Chelsea régi városháza egyesít.
A galériák, kritikusok és megrendelők a világ minden tájáról, az Egyesült Királyságtól az USA-ig, Kínától Dél-Afrikáig, Norvégiától Olaszországig megtekinthetik és értékelhetik a művészeti világot reprezentáló, különböző kultúrájú, stílusokkal, ötletekkel és művészi kifejezésekkel rendelkező műalkotásokat.”