„Gratulálunk! Örömmel értesítjük, hogy művészeti beadványát beválogattuk a 2024-es „Különbségeink elfogadása” című kiállításra. Ez lesz a 21. évünk, amikor a sokszínűséget, az elfogadást, a kedvességet és a tiszteletet ünnepeljük.

A világ 125 országából érkezett 16 604 pályamű közül választották ki a 2024-es kiállítás nyertes (50 db) válogatását. Az összes nyertes válogatást Sarasotában, a floridai Bayfront Parkban 2024. január 21. és április 14. között, valamint St Petersburgban, a floridai Poynter Parkban 2024. március 2. és március 31. között kiállítják. …”

Ezt a mailt kaptam pár hete. Nagyon nagy öröm és megtiszteltetés a több mint 16000 pályamű közül az 50 kiválasztott kiállító között lenni! Hálás vagyok nagyon. J


Az Embracing Our Differences egy délnyugat-floridai székhelyű nonprofit szervezet, amely a művészet és az oktatás erejét használja fel egyéniségünk és közös emberiségünk ünneplésére és népszerűsítésére.

Ezt egy éves, nagyszabású, zsűrizett kiállításon, valamint a tanárok és diákok számára kialakított oktatási kezdeményezések, programok és források átfogó sorozatán keresztül valósítják meg, a neve „Különbözőségeink elfogadása”. A művészetek átalakító erején keresztül oktatnak és inspirálnak egy jobb világ megteremtésére, ezt tekintik küldetésüknek. Látomásuk egy világ, amely elfogadja a sokféleséget, tiszteletben tartja a különbségeket, és aktívan elutasítja a gyűlöletet és az előítéleteket.