Mint minden reggel, ma is megnyitottam a beérkező emaileket.

Mivel elég sok pályázaton részt szoktam venni így időről időre küldenek az újdonságokról levelet. Ez ma sem volt másképp. Amikor megnyitottam az ARTJOBS emailt, nagy meglepetésemre a nevemmel és az egyik legújabb festményemmel találtam magam szembe: „ Az Art Jobs örömmel jelenti be a 2024 júniusi “A hónap művésze” nyerteseit. Összesen 5 művész került be, van köztük szobrász, fotós, vegyes technikával valamint akril/olajjal készült művek és az enyém az olaj.

A nyertes festményem címe:

„A szerelem vak”, 61 cm kör, olaj, vászon

„…a szerelem vak, és a szerelmesek nem látják

a gyönyörű őrültségeket amelyeket maguk követnek el.”

William Shakespeare

Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hiszen ez az egyik legnagyobb portál ahol keresgélni szoktam. Az Artjobs.com a világ vezető állás- és szakmai hálózata, amely a kreatív tehetségek és az üzleti élet összekapcsolására összpontosít a művészeti iparban. Székhelyük az USA-ban, New Yorkban van.

„A “Hónap Művésze” díj célja a kiválóság jutalmazása azáltal, hogy a nemzetközi művészek, fotósok, divatművészek és tervezők legjobb alkotásait mutatja be.”

„A művészeket széles körben népszerűsítik, a nyertes képeket a nemzetközi médiaszerkesztők, tehetségügynökök, PR-ügynökök, galériák, gyűjtők stb. fogják látni valamint a művész e-mail marketing formájában széleskörű nyilvánosságot kap az összes médiapartner, az ArtWeek vásárlói és gyűjtői számára.”

Hát ezért akkora nagy dolog ez számomra! Nagyon hálás vagyok!